Matematica Dăruiește Viață: tot ce trebuie să știi despre sponsorizări și regimul de impozitare

Matematica Dăruiește Viață: tot ce trebuie să știi despre sponsorizări și regimul de impozitare

10 iun 2024 | 3 min
General

De câți sponsori este nevoie pentru a construi primul Campus Medical Pediatric din România? Până acum, peste 8.000 de companii au spus #NoiFacemUnSpital și au contribuit cu o sponsorizare la cel mai mare proiect de implicare socială din România - construcția Spitalului de la Marie Curie, din București. Lor li s-au adăugat peste 350.000 de donatori individuali. 

Acum Spitalul este funcțional, iar visul nostru merge mai departe. Vrem să construim un Campus Medical Pediatric pentru ca toți copiii care ajung la Spitalul Marie Curie să aibă acces la același standard de tratament. 

Câți Dăruitori vom fi de data acesta? 

Câte companii vor investi pentru șanse în plus la viață? Pentru copiii care au de dus cele mai grele lupte? Pentru părinții care primesc un diagnostic crunt? Pentru cadrele medicale care fac tot ce este omenește posibil pentru pacienții lor? 

Cum poți realiza o sponsorizare în 2024 și care este regimul de impozitare

Pentru companiile care vor să investească în Campusul Medical, am strâns toate informațiile utile despre cum pot face o sponsorizare în anul 2024 și care este regimul de impozitare al acesteia. Materialul este realizat de Soter & Partners și ne-a fost pus la dispoziție cu ajutorul Iuliei David și a lui Dan Manolescu. 

Citiți materialul integral AICI.

Ce veți găsi în material

  • Baza legală relevantă pentru acțiunile de sponsorizare
  • Modalități de sponsorizare disponibile companiilor în funcție de tipul de impozitare
  • Exemple de calcul 
  • Detalii privind Declarația 177

#Noi am făcut un Spital. Mergem mai departe pentru că toți copiii merita acces la condiții de tratament de secolul acesta. Rămâneți alături de noi. 

Completați contractul de sponsorizare aici.


Donează pentru o șansă la viață

lei = 10 acțiuni