#Noi Am Făcut Un Spital! Continuăm împreună cu un Campus Medical Pediatric

Completează contractul și virează suma dorită în contul Asociației.

Completez contract
Declarația 107

Afla mai multe detalii despre modul în care pot fi realizate sponsorizările în anul 2024 și despre regimul de impozitare al acestora.

Sponsorizare prin Declarația 177

Dacă în anul 2023 compania ta a plătit impozit pe venit, încă mai poți folosi Declarația 177 pentru a face o sponsorizare cu sumele rămase disponibile după depunerea bilanțului. Termenul limită este 25 decembrie. Completează contractul și nu uita să depui Declarația 177 la ANAF. ANAF are la dispoziție 45 de zile pentru a vira fondurile în contul Asociației. 

Am văzut schimbarea prin ochii lor

Primii copii s-au mutat în noul Spital. Un loc unde copiii să își poată trăi copilăria cât timp luptă cu boala. Un loc în care părinții să simtă că se face tot ce este omenește posibil pentru micuții lor. Un loc unde cadrele medicale să aibă toate condițiile pentru a performa. 

Copiii sunt tratați în prezent în secțiile de oncologie, neurochirurgie, chirurgie și terapie intensivă în noul Spital. Blocul operator, cu 5 săli de operație, este funcțional în întregime. 

#NoiFacemUnSpital a devenit #Noi am făcut un Spital. Și continuăm împreună cu un Campus Medical. 

Continuăm cu a doua clădire pentru a construi primul campus medical din România

În prima clădire, s-au mutat doar o parte din secțiile Spitalului Marie Curie. Dar toți copiii bolnavi trebuie să fie tratați în aceleași condiții moderne. Ce urmează?

  • Construcția unei a doua clădiri pentru a muta aici toate celelalte specializări ale Spitalului și a oferi aceleași condiții de tratament. 
  • Transformarea actualei clădiri a Spitalului Marie Curie în spații de cazare, spații de învățare, spații tehnice.

În premieră, vezi alături primele randări cu a doua clădire.

Alătură-te celor peste 8.000 de companii care au pus o cărămidă la acest proiect!. Sponsorizează.

#NoiFacemUnSpital: progresul în fotografii

Tu ai pus o cărămidă la un proiect unic. Îl putem măsura în metri pătrați, niveluri, secții, paturi, kilometri de țevi și cabluri, mii de ore lucrate. Vezi cifrele mai jos, iar progresul în fotografiile alăturate.

  • 250.000 ml cabluri instalate 
  • 25.000 ml țevi folosite
  • 2.500 de corpuri de iluminat
  • 2.000 de prize
  • 100 tone terasa tehnică

Dar mai ales în șanse, speranță, forță. Pentru copii, familiile lor și cadrele medicale, tu ai adus schimbarea. 

Credit foto: Enrico Brodoloni, Cătălin Georgescu, Alexandru Roșieanu, Ștefan Banu, Bogdan Dincă, Cornel Brad

Vezi cum arată Spitalul

Am pregătit un tur virtual al Spitalului prin Google Street View. Folosește navigația laterală pentru a te plimba de pe un etaj pe altul și a explora fiecare încăpere.

Ce se întâmplă în Spital

Ne-am dorit ca acest Spital să fie construit în jurul copilului și al nevoilor sale. Să fie un loc în care să-și poată trăi copilăria cât timp luptă cu boala. De aceea am creat multiple spații care să aducă zâmbete pe fețele micuților pacienți și ale părinților lor. 

Un observator astronomic, un radio, o grădină interioară, un cinema și multe camere de joacă. În aceste spații organizăm activități interactive cu copiii și cu părinții lor, ne găsim timp de joacă și de râsete, atât cât este posibil într-un Spital. 

Află cât poate dona firma ta

Potențialul total al companiilor din România de a redirecționa 20% din impozitul pe profit este de aproximativ 500 mil. euro*
RON
RON
Completează contractul online
Declarația 107
* conform analizei lui Gabriel Biriş din 2015
0.00RON
Calculator Sponsorizare
20%
din impozitul
pe profit