Trăiește totul cu uimire - tricou alb copii

Investește 20 acțiuni
pentru a primi acest produs

1 acțiune = 10 RON

Textul de pe tricou este al medicului căruia îi aparține pagina de Facebook „Mesajul de pe Frigider”, Vasi Rădulescu, așa că l-am rugat chiar pe el să ne explice ce a vrut să spună autorul :)

*Am scris acest text pentru Mesajul de pe Frigider pornind de la o conversație cu doamna Ana, o pacientă. Timidă, mi-a spus înainte de externare: <<Domnul doctor, pot să îndrăznesc să vă cer un număr de telefon? Am acest mic carnet de care nu mă dezlipesc niciodată, uitați, îl puteți scrie aici.>> Și mi-a deschis la o pagină nouă. Am trecut numele meu și înșiruirea de cifre. Ce era în acel carnet? Numere, nume, expresii care au mișcat-o, chestiuni prețioase, toate prinse într-o extensie a unei minți înțelepte. Mă bucur tare mult că am ajuns în carnetul-de-suflet al doamnei Ana, pășind puțin într-o poveste derulată pe aproape un veac. Nu de singurătate, ci de continuă uimire la toate lucrurile din jur, mici sau mari, cum bine mi-a zis într-una din zilele petrecute în spital*."
Vasi Rădulescu.

Desenul este realizat de o puștoaică de 8 ani, Ioana. I-am dat textul și i-am spus să scrie și să deseneze așa cum vrea ea!