Ajută-i și pe ei să râdă și să lupte!

Eu sunt un om norocos, pentru ca sunt sanatos. Boala e o intamplare, la fel si sanatatea mea. Asa ca vreau sa ma implic si sa-i ajut pe copiii mai putin norocosi.
Campaign Icon
Ideea mea de implicare
S
Saina Sandulache
lei = 10 acțiuni

Iubitul meu soț și-a dorit enorm să ne ajute să râdem și să luptăm, așa ca el. Sau, mai bine zis, pentru el și împreună cu el, căci Alex...nu mai este, fizic, printre noi, dar susține, prin cele două cărți pe care le-a scris, prin spiritul lui viu și unic - Spitalul de Copii.

Alex și-a dorit să doneze banii proveniți din cartea #poțisărâzi bolnavilor de cancer, atunci când el însuși era unul dintre ei, aflându-se sub tratament cu citostatice, jonglând cu efectele lor secundare, cu radioterapia și GvHD-ul post două transplaturi de celule stem, dar bucurându-se la maximum de viață și de iubirea noastră.

Alex Săndulache a scris aceste două cărți, #poțisărâzi și #poțisălupți, cu speranța că noi, împreună, vom reuși să avem grijă unii de alții, să fim empatici și prezenți în viețile celor care au primit acest diagnostic crunt.

De aceea, am creat această campanie de fundraising. Vreau să fac mai mult, pentru că știu cum e să treci printr-o situație dificilă și să primești ajutor de unde nu te aștepți. Mi-aș dori mult ca o parte, oricât de mică, din Spital să fie făcută în amintirea lui Alex, iar pacienții să știe că s-a întâmplat datorită lui.

#NoiFacemUnSpital - doar împreună! Implică-te și tu. Donează!

mulțumesc investitorilor
3.766acțiuni strânse
0zile rămase
126.0%