Muzică din România. Un Spital ca afară

Eu sunt un om norocos, pentru ca sunt sanatos. Boala e o intamplare, la fel si sanatatea mea. Asa ca vreau sa ma implic si sa-i ajut pe copiii mai putin norocosi.
Campaign Icon
Ideea mea de implicare
D
Dăruiește Viață
lei = 10 acțiuni

Turneul internațional Vama susține Dăruiește Viață și inițiativa #NoiFacemUnSpital

Vino să cântăm împreună, pe 6 octombrie, în Londra, și pe 7 octombrie, în Dublin, donează și ai șansa să primești o invitație dublă la concert și să te întâlnești cu membrii trupei Vama în backstage la unul dintre cele două concerte.

Cum te poți implica? Donează minimum 150 de lei (15 acțiuni) în această campanie, în perioada 6 - 30 septembrie și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele două premii: o invitație și întâlnire cu Vama în backstage la concertul din Londra, respectiv una la concertul din Dublin.

Cine poate participa? Orice Dăruitor cu vârsta de peste 18 ani, care locuiește în România, UK sau Irlanda. Dacă locuiești în România, dar ai prieteni care s-au mutat și vrei să le faci un cadou cu semnificație, poți dona și, dacă vei fi ales câștigător, poți desemna persoana care să revendice premiul.

Cum vor fi acordate premiile? Vom alege câștigătorii pe 1 octombrie, prin tragere la sorți, folosind random.org, iar în perioada 1-4 octombrie vom face procesul de validare.

Te așteptăm la concerte unde am pregătit și alte lucruri faine alături de Vama.

Mulțumim, Made in Romanyeah, partenerul nostru. . . Regulamentul complet poate fi consultat la acest link

mulțumesc investitorilor
170acțiuni strânse
7zile rămase
11.0%